Follow this blog with bloglovin!

Follow on Bloglovin

woensdag 3 juli 2013

Herôme Peaceful Finland Collectie

Sinds 1juli 2013 ligt de nieuwe limited edition collectie van Herôme in de winkels. De nieuwe limited edition heet Peaceful Finland en heeft de trend van de zomer. Elke twee maanden heeft Herôme een nieuwe limited edition met de trendkleuren van die periode. De Peaceful finland collectie heeft pastelkleuren, de trend van deze periode! Van elke foto is van de nagellak 2 laagjes aangebracht.
De kleur Joensuu is een mooie licht blauwe kleur. De kleur is fris en mooi te combineren met verschillende andere pastelkleuren. Wel is de kleur erg ''vloeibaar''. Je moet twee laagjes aanbrengen voor een goede dekking. Maar dit is vaak het geval bij lichte kleuren. 
De kleur Lohja is een beetje een nude/ licht bruine kleur. Is te combineren met vrijwel alle pastelkleuren. Ook hierbij zijn twee laagjes echt nodig voor een goede dekking. 
Lahti is een bruine kleur met een beetje metallic effect. Niet zozeer een echte pastelkleur maar wel een leuke toevoeging. Hij brengt heel mooi aan en heeft een lichte glans. Ik vindt de kleur erg chique en eigenlijk best wel goed te combineren. Ik zou deze kleur wel liever in de herfst dragen dan in de zomer.
Rovaniemi is een mooie gebroken wit kleur. Erg fris en kan eigenlijk bij elke kleur wel gedragen worden. De lak is wel erg dun. Na twee laagjes lak denkt de kleur best wel goed. Dat is best bijzonder voor zo'n lichte kleur. 
Mikkeli is een mooie licht paarse kleur en een van mijn favorieten! Heel mooi en fleurig. De kleur denkt na twee laagjes goed. Deze kleur is heel leuk als de zon lekker schijnt en je aan een lekkere cocktail zit op een terrasje, haha. 
Jyvaskyla is een prachtig licht roze kleur. Ook een favoriet van mij. De kleur dekt goed na twee laagjes. Lekkere zomerkleur en heel schattig. Met deze kleur zou je ook leuke nail-art kunnen maken.

Ik vindt de kleuren erg leuk en goed te combineren met pastelkleurige kleding. De lakjes kosten €7,50 per stuk en €12,50 per 2 stuks. In een flesje zit 7 ml. Ik vindt de Peacful Finland collectie zeker een aanrader! Ze zijn vanaf 1 juli 2013 te koop. 

Wat is jullie favoriete kleur?

0 reacties:

Een reactie posten

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More