Follow this blog with bloglovin!

Follow on Bloglovin

woensdag 17 juli 2013

Beautyshoppen SALE!

De sale is weer is volle gang en we kunnen weer allemaal leuke spullen shoppen voor lagere prijzen. Ook sommige online beauty shops doen daar aan mee! Vandaag laat ik jullie mijn  3 favoriete online shops en artikelen zien om te beauty shoppen! 

Eyes Lips Face- ELF
www.eyeslipsface.nl is een goede online shop om eigenlijk wel altijd goedkoop make-up te scoren. Ze hebben verschillende lijnen, De Studiolijn is de ''professionele'' lijn met prijzen rond de €5,00. De mineralen lijn met producten met natuurlijk mineralen met prijzen ronde de €5,00 en de essentieel lijn met producten rond de €1,00. Ook wel de Eurolijn genoemd. Deze bevat super goedkope producten die allemaal kwalitatief best wel ok zijn. Een voordeel van ELF is dat er reviews van klanten onder kunnen staan. Zo kan je meteen zien wat anderen van het product vonden. Mijn favoriete product van ELF zijn de Studio blushes. Deze kosten €4,00 en hebben veel mooie kleuren.  Zeker een kijkje waard. Wat minder is is dat je best wel veel verzendkosten moet betalen, pas als je voor €75 besteld wordt het gratis verzonden. Dat wordt dus met een vriendin of zus bestellen. 

The Body Shop
Thebodyshop.nl heeft natuurlijk net zoals in hun normale winkels ook sale. Een voordeel van de online sale vindt ik dat de make-up producten ook echt schoon nog zijn. Soms zie je dat in de winkels iedereen er met zijn handen in heeft gezeten, niet zo lekker.  Mijn favoriet is de Lote ETC... Body Butter. Deze kost nu in de sale €9,00 i.p.v €18.00. Dat is dus de helft minder! De verzending is gratis als je voor €40 besteld anders betaal je €5,00 verzendkosten. 
Klik voor vergrootte weergave
Enchantra 
Op Enchantra.com vindt je altijd de producten die in Nederland moeilijk te verkrijgen zijn zoals Sleek, real technique en china glaze. Ook hebben ze leuke items in de sale zitten. Zoals deze mooie rode nagelak van Chineglaze genaamd Red Pearl. Deze kost nu €3,50 en ze hebben nog andere kleuren in de sale zitten. Ze hebben ook leuke suprise bags in de sale! Als je gek bent op verassingen zou ik zeker gaan kijken! Verzending boven de €30 is gratis en anders betaal je aan de hand van de grootte van je pakket. 
 

Wat is jullie favoriete (online) shop en hebben jullie al veel in de sale gescoord?


0 reacties:

Een reactie posten

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More